عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه تماس تلفنی وزیران خارجه پاکستان و عربستان درباره حفظ خویشتن‌داری در منطقه سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان عراقچی به عاصم منیر: ایران مقابل ماجراجویی آمریکا می‌ایستد پوتین با رد مذاکرات صلح، برای تشدید جنگ اوکراین آماده می‌شود منابع پاکستانی: اسلام‌آباد و دوحه برای بازگشت ایران و آمریکا به مذاکرات رایزنی می‌کنند حضور بیش از ۱۰ میلیون نفر در مراسم تشییع رهبر شهید در عراق فعال شدن آژیرهای هشدار در اردن و پایگاه‌های آمریکا در اربیل، عراق و کویت

سفر فرمانده نیروی هوایی رژیم صهیونیستی به بحرین

سفر فرمانده نیروی هوایی رژیم صهیونیستی به بحرین ارتش رژیم موقت صهیونیستی خبر داد که هفته جاری فرمانده ستاد کل نیروی هوایی این رژیم به بحرین سفر کرده بوده است.
تاریخ انتشار: ۲۳:۰۱ - ۱۹ آبان ۱۴۰۱ - 2022 November 10
کد خبر: ۱۵۸۵۸۸

به گزارش راهبرد معاصر، ارتش رژیم موقت صهیونیستی امروز پنجشنبه خبر داد که «ایال گرینبویم» فرمانده ستاد کل نیروی هوایی این رژیم به بحرین سفر کرده بوده است.

 

خبرگزاری آناتولی به نقل از ارتش صهیونیستی خبر داد، این فرمانده اسرائیلی هفته جاری در نشست فرماندهان نیروی هوایی بحرین شرکت کرده بود.

 

این در حالی است که ارتش صهیونیستی درباره دیدارهایی که گرینبویم با مسئولان رژیم آل خلیفه داشته است، اظهارنظری نداشته است.

 

در بیانیه ارتش صهیونیستی آمده است: این سفر در چارچوب تقویت روابط و همکاری ارتش اسرائیل با ارتشهای منطقه و در صدر آن ستاد مرکزی آمریکاست. این در حالی است که مسئولان بحرینی واکنشی به این خبر نداشته‌اند.

 

در همین ارتباط، خالد بن احمد آل خلیفه» وزیر خارجه سابق و مشاور فعلی پادشاه بحرین در امور دیپلماسی پانزدهم آبان ماه جاری گفت که منامه به روابط خود با رژیم اشغالگر قدس در دوره نخست‌وزیری احتمالی بنیامین نتانیاهو که حزبش برنده انتخابات اخیر بود ادامه می‌دهد.

 

آل خلیفه مدعی شد که پیروزی نتانیاهو موضوع طبیعی و پیش‌بینی شده بود و بحرین به توافقاتی که تاکنون با رژیم تل آویو امضاء کرده در دوره نتانیاهو نیز پایبند خواهد ماند و شراکت خود با این رژیم را ادامه خواهد داد.

 

مشاور پادشاه بحرین افزود: «ما با اسرائیل توافق کرده‌ایم که جزوی از توافقات ابراهیم است و به این توافق پایبند هستیم و امیدواریم که در همین مسیر ادامه یابد و شراکت خود را گسترده‌تر کنیم».

 

خالد بن احمد آل خلیفه تأکید کرد: «تمایل داریم تا روابطمان مثال‌زدنی باشد و در برابر همه تهدیدات با یکدیگر مقابله کرده و موفق شویم».

 

بحرین پس از امضای توافق سازش در ۱۵ سپتامبر ۲۰۲۰ با سرعت بیشتری در مقایسه با دیگر کشورهای سازشگر به سمت توسعه روابط با رژیم اشغالگر صهیونیستی قدم برداشته است. به طوریکه مقامات منامه از ساخت یک محله یهودی‌نشین جدید در این شهر خبر می‌دهند./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار